Press Enter / Return to begin your search.
Semi Final 2 Tonight
Semi Final 2 Tonight

Tonight the second semi final of Festivali i Këngës takes place in Albania, 13 artists will be competing for just 9 places in tomorrow night’s final. As always the qualifiers are selected by a jury made up of members of the Albanian music industry as well as other guest and dignitaries.

The running order for tonight is as follows:

 1. Jozefina Simoni – Mendje trazi
 2. Altin Goci – Rock dhe per gjithe jeten
 3. Bojken Lako – Band Te ndjej
 4. Elhaida Dani – Te kerkoj
 5. Kelly – Nese ti do
 6. Rezarta Smaja – Me rrembe
 7. Aurora – Maria
 8. Ana Gramo – Ne koma
 9. Mjellma Berisha – Sot jetoj
 10. Emi Bogdo- Nje femer
 11. Agim Poshka – Ne rrugen tone
 12. Enxhi & Xhejn – Kumrija Njeri
 13. Gjergj Leka – Himn

You can watch the show live here from 20:45 CET. Already in tomorrow nights final are:

 • Enver Petrovci – Të vranë bukuri
 • Marsela Çibukaj – Sëmuj
 • Saimir Braho – Kristal
 • Klajdi Musabelliu – Vetëm te ti bësoj
 • Erga Halilaj – Ti s’më njeh
 • Besiana Mehmeti & Shkodran Tolaj – Kështjella
 • Estela Brahimllari – Kjo natë
 • Lindita Halimi – S’të fal
 • Venera Lumani – Dua të jetoj

Leave a Comment